Útmutató
Beállítások mentése
Frissítve: 2026. október 8.
1 perc olvasás
A Beállítások oldalon nincs automatikus mentés. Módosítás után mindig kattintson az oldal alján a Save Settings gombra.
Figyelem
Ha mentés nélkül másik oldalra lép, a módosítások elvesznek.
Hasznos volt ez a cikk?