GYIK
Mi történik, ha törlök egy egyedi mezőt?
Frissítve: 2026. október 8.
1 perc olvasás
A mező és az összes benne tárolt adat véglegesen elvész, nem állítható vissza. Törlés előtt exportáljon.
Hasznos volt ez a cikk?