GYIK

Mi a különbség a Dissociate és a Delete között a kapcsolattartóknál?

Frissítve: 2026. október 8. 1 perc olvasás

A Dissociate csak leválasztja a személyt az ügyfélről, a személy megmarad a rendszerben. A Delete véglegesen törli.

Hasznos volt ez a cikk?